Openstaande R&D Engineering vacatures

Werken in de techniek kan een veelzijdige baan zijn waarbij je te maken hebt met technische uitdagingen, communicatie met klanten en in bepaalde functies zelfs vele reizen naar het buitenland ter begeleiding van het installeren van installaties bij klanten. Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden die iemand in de techniek zou kunnen doen zijn er steeds meer jongeren die inzien dat een baan in de techniek nog lang zo gek nog niet. Als jij opzoek bent naar een nieuwe uitdaging in de techniek helpen we je graag door een paar populaire vacatures onder de aandacht te brengen.

Vacature R&D Engineer

Als engineer op de R&D afdeling heb je één van de meest uitdagende banen als engineer. Er wordt verwacht dat je intuïtief aan de slag gaat met het kwalitatief hoogwaardige ontwerpen die van de conceptfase lopen tot de productiestart. Je bent constant bezig met het verbeteren en optimaliseren van de lopende producten en je bent bereid technische verantwoordelijk te zijn voor de producten die moeten voldoen aan de gestelde eisen. Als Engineer op de R&D afdeling ben je flexibel, een teamspeler en ehb je minimaal een afgeronde HBO opleiding op zak in de richting van werktuigbouwkunde of industrieel ontwerper. Uiteraard zijn goede communicatie vaardigheden verwacht en is ervaring vereist met 3D CAD/systemen. Catia V5 is niet bij je onbekend en het is een voordeel als je al eerder met het Six Sigma methodiek hebt gewerkt.

Vacature R&D Engineer, Tekenaar/Constructeur

Ben jij innovatief ingesteld en ben je opzoek naar werk als R&D engineer? Dan is de vacature R&D Engineer, tekenaar / constructeur waarschijnlijk iets voor jou. Als R&D Engineer zal je verantwoordelijk zijn voor de innovatie in de machinebouw. Je zal werken aan ontwikkelplannen en werkt deze uit in high-end CAD pakketten. Voor deze functie is HTS werktuigbouwkunde en elektrotechniek vereist.

Denk jij dat jij het beste invulling kan geven aan één van deze techniek vacatures? Ga dan naar de website van CONTINU en aarzel niet om te solliciteren!

Comments are closed.