Op zoek naar een timmerman in uw regio?

Bent u op zoek naar een vacature in de timmerbranche? Dan bent u op de website www.ikbeneentimmerman.nl aan het juiste adres. Op de website kunt u terecht als u op zoek ben naar een timmerman of juist als u zich wilt aanmelden als timmerman. U kunt op de website diverse functies te vinden waaronder:

• Assistent timmerman
• Betontimmerman
• Nieuwbouwtimmerman
• Allround timmermand
• Onderhoudstimmerman
• Ect.

Voor bedrijven die in contact willen komen met timmermannen is de website een ideaal platform. De website brengt timmermannen en bedrijven al jaren succesvol bij elkaar. Op de website worden wekelijks nieuwe timmerman vacatures geplaatst waardoor er constant een actueel aanbod in vacatures aanwezig is.

Voor timmermannen

Als timmerman heeft u op de website gemakkelijk de mogelijkheid om uzelf te presenteren middels het uploaden van uw cv. Uw CV wordt anoniem getoond aan bedrijven waar timmerwerk een belangrijke activiteit van de bedrijfsvoering is. Indien een opdrachtgever referenties wenst te bekijken dan worden deze pas in overleg met u aan de betrokken bedrijven vermeld.

Gemakkelijk uw CV plaatsen

U kunt gemakkelijk en snel met één druk op de knop uw CV naar bedrijven in een regio naar wens versturen. Via de website ikbeneentimmerman.nl kunt u zich op een professionele en snelle manier bij aansprekende bedrijven presenteren. Maak net als vele (ZZP) timmermannen handig gebruik van de mogelijkheden bij ikbeneentimmerman.nl.

timmerman vacatures

Comments are closed.