Op zoek naar een rijschool in Winschoten

Als je op zoek bent naar een rijschool is het belangrijk dat het in de buurt zit en dat de rijschool goed bij je past. Ik was op zoek naar een rijschool in de buurt van Winschoten en van Groningen, aangezien ik in twee plaatsen woon. Het is dan erg lastig om een passende rijschool te vinden. Toch heb ik de perfecte rijschool gevonden, namelijk 123 Volgas. Bij rijschool 123 Volgas is het geen probleem, want ze lessen in bijna de gehele provincie Groningen.

Voor alles geschikt

Bij 123 Volgas kun je terecht voor autotheorie en motortheorie via itheorie. Hier kun je online oefenen met de stof en examens. Je kunt ook terecht voor voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Bij 123 Volgas hebben ze een digitale instructie kaart die je thuis kunt inzien en een oline rijlesplanner. Verder vond ik het een groot voordeel dat ze een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en goed opgeleide, gediplomeerde, geduldige, aardige en ervaren instructeurs hebben.

De rijlessen

Bij 123 Volgas geven ze rijlessen van 2 blokken van 60 minuten achter elkaar. Zo krijg je ruim de tijd om het aangeleerde te oefenen. Je hoeft nooit een andere leerling op te halen en altijd worden de volle 120 minuten aan rijles besteed. Ik vond het daarnaast erg prettig dat ik elke keer les kreeg van dezelfde instructeur. 123 Volgas is een goede aanrader als je op zoek bent naar een rijschool Winschoten.

 

Comments are closed.