Op zoek naar een mondhygiëniste in Utrecht

Je woont met veel plezier in Utrecht of je gaat er binnenkort wonen. Je hebt alles eigenlijk al geregeld voor je huis en het gaat allemaal prima. Maar nu je verhuisd bent, moet je ook een nieuwe mondhygiëniste in Utrecht nodig. Waar kan je deze vinden en welke is goed? Zoek niet verder. Je bent namelijk bij Tandartspraktijk Staalwijk aan het juiste adres!

Je nieuwe mondhygiëniste in Utrecht

Het fijne van Tandartspraktijk Staalwijk is dat je naast mondhygiëne ook bij ze terecht kan voor andere takken in het tandartsvak. Je kan bij tandartspraktijk Staalwijk ook terecht voor algemene tandheelkunde, endodontologie, paradontologie en implantologie. Het fijne is niet alleen dat ze veel kennis hebben, maar dat deze kennis ook echt goed is. Dit kunnen ze ook aantonen door hun Master certificaat die ze behaald hebben aan de universiteit.

Openingstijden van Tandartspraktijk Staalwijk

Naast hun professionaliteit en brede kennis, is tandartspraktijk Staalwijk in Utrecht ook heel fijn voor hun openingstijden. Ze zijn namelijk niet alleen op de standaard werktijden open, maar ook na vijf uur. Ze zijn van maandag tot en met donderdag tot 9 uur open. Zo hoef je niet speciaal vrij te vragen voor de mondhygiëniste in Utrecht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de mondhygiëniste in Utrecht? Neem dan gewoon contact op met tandartspraktijk Staalwijk!

Comments are closed.