Op zoek naar een gebouwbeheersysteem?

Wilt u gaan verhuizen naar een nieuw huis en mag u daar alles zelf nog inrichten? Dan zit u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij verkopen een draadloze thermostaat. Dit is een erg klein apparaat wat je bijvoorbeeld aan de muur kunt hangen. Dit is een touchscreen geregeld apparaat met een voorbereide app erop waarmee je het hele huis mee kan besturen. Zo kan je in één beweging op het schermpje de verwarming op jouw slaapkamer aanzetten.  Bent u ook geïnteresseerd in zo’n draadloze thermostaat. Bekijk dan even de website voor meer informatie.

Eigen ervaring

Deze thermostaat bestaat uit de thermostaat zelf met een draadloze ontvanger. Deze ontvanger heeft een draadloze verbinding met de boiler, dus wordt deze doorgaans naast de boiler geplaatst. Dit is niet verplicht. De draadloze thermostaat wordt vervolgens aan de wand gemonteerd binnen een bereik van de ontvanger. Deze afstand kan maximaal tot aan 100 meter. Ik zelf heb nu zo’n draadloze thermostaat thuis hangen. Dit bevalt mij erg goed. Je kan hier erg makkelijk mee om gaan en het is makkelijk te besturen.

Wilt u meer informatie over dit bedrijf of over een gebouwbeheersysteem? Bekijk dan even de website voor meer informatie of neem even contact op met één van de medewerkers.

Comments are closed.