Op zoek naar aardstralen

Het is belangrijk voor de mens dat zij de juiste verhouding vinden tussen de kosmische straling en aardstralen die nodig zijn voor zijn of haar gezondheid. Uzelf teveel afschermen onder bijvoorbeeld uw bed zou daarom een negatief effect kunnen hebben voor uw dagelijkse leven. Een onjuiste verhouding kan namelijk leiden tot zowel geestelijke, als lichamelijke klachten, en dit wilt u natuurlijk voorkomen. Styriarte kan u helpen bij het opzoeken van de aardstralen

Op zoek naar de juiste straling

Samen met Styriarte zult u op zoek gaan naar de gezonde frequenties. De gezonde frequenties kunnen bijvoorbeeld door wateraders negatief beïnvloedt worden, waardoor de gezonde frequenties afgeschermd zullen worden. De voornaamste eigenschap van de aardstralen, is een vermindering van uw weerstand. Weerstand is natuurlijk enorm belangrijk, gezien het feit dat u bij een slechte weerstand vaker ziek zult zijn. Dit kan natuurlijk weer een enorm slechte invloed hebben op uw dagelijkse leven, gezien het feit dat u zichzelf vaker ziek moet melden op het werk. En dit is natuurlijk geen goede zaak.

Wilt u samen op zoek gaan met Styriarte naar aardstralen en wilt u hier de oplossing voor? Dan kan dit! Bekijk op de website van Styriarte de diensten van de specialist, of vraag direct informatie aan!

Comments are closed.