Op vakantie in de Ardennen

Ieder jaar staat iedereen weer voor de zware opgave om te bepalen wat te gaan doen met de vakantieweken. Blijf je thuis, blijf je in eigen land of zoek je de zon op? Je kan natuurlijk ook kiezen voor een actieve vakantie in de Ardennen. Ben je dat van plan, boek dan een vakantiehuis Durbuy.

De Ardennen bevinden zich in België. België is vaak niet het eerste land waaraan je denkt als je op vakantie gaat. Maar weinig mensen associëren België met vakantie maar België heeft als vakantieland best veel te bieden. Zo zijn de stranden aan de Belgische kust een perfect vakantiebestemming voor mensen die van zon, zee en strand houden. En daarnaast kunnen mensen die van een actieve vakantie houden of juist van een vakantieplek met veel natuurschoon prima in de Ardennen terecht.

Durbuy is een oud stadje in de Ardennen en biedt alles voor een actieve, maar ook voor een ontspannen vakantie. U kunt op survival gaan in de Ardennen bij Durbuy of er op uit trekken met een kano door de wateren die door de Ardennen stromen. Durbuy heeft echter ook voldoende horecagelegenheden en winkels waar je ook veel plezier kunt beleven. Overdag er lekker op uittrekken in de bossen en bergen, aan het einde van de dag lekker dineren in een van de prima restaurants in Durbuy om vervolgens ’s avond nog een van de leuke kroegjes of de discotheek te bezoeken. Zo heb je een prima vakantie die alle aspecten kent en waar voor iedereen iets in zit.

Comments are closed.