Op tijd de inkt toners van uw printer vervangen

Iedereen weet dat een printer in huis hebben erg handig is. De documenten, papieren en zelfs foto’s die u wilt afdrukken rollen gemakkelijk thuis uit de printer. Maar wanneer u zeker wilt weten dat de kwaliteit van uw prints optimaal is, is het zaak de toners tijdig te vervangen.

Wanneer de inkt op begint te raken, zal de kwaliteit van de prints snel afnemen. Het kan ook zijn dat er een inkt toner opraakt, terwijl de anderen nog vol zijn. Dat zorgt ervoor dat 1 of meerdere kleuren niet meer goed kan worden afgedrukt, zorg er dus altijd voor dat u dit in de gaten houdt.

Het vervangen van de inkt cartridges is gelukkig erg makkelijk gemaakt; de printers van tegenwoordig zijn ontworpen om te kunnen worden onderhouden door de gebruiker – het wisselen van een printtoner is in de meeste gevallen een kwestie van de klep van de printer openen, de lege toner eruit halen, en de nieuwe toner plaatsen. De printer kan er daarna weer tegen aan.

Voordat u de print cartridge gaat vervangen moet u weten welk merk en model printer u heeft. Dit kunt u in de meeste gevallen terugvinden op de printer zelf – staat het modelnummer er niet op dan kunt u terugvallen op de handleiding of het aankoopbewijs. Heeft u bijvoorbeeld een HP printer? Dan moet u de toners vervangen met HP cartridges; ga op zoek naar de cartridges die in uw model printer passen en kies de juiste kleur. Hiermee kunt u de lege toners in uw HP printer vervangen – open de klep en haal de lege toners eruit en vervang ze met de nieuwe cartridges met de juiste kleur. 

Over Inktotaal

Inkttotaal.nl een vertrouwd adres met een ruim assortiment aan inkt, toners en papier voor uw printer – alles bij elkaar en gemakkelijk te bestellen in de webwinkel.

Comments are closed.