Op Safari in Arusha

Bent u op zoek naar een geschikte bestemming voor uw safari? Dan is Arusha een echte aanrader. Arusha is een regio in het noorden van Tanzania. Arusha is gelegen op 1540 meter boven de zeespiegel en het klimaat is het gehele jaar aangenaam.

Nationaal park

Arusha nationaal park valt onder één van de kleinere parken van Tanzania maar toch is het zeker wel één van de mooiste parken. Het park bevat adembenemende landschappen en er leven veel verschillende dieren.

Omdat het park niet zo groot is is het erg geschikt voor dagtochten. Tijdens uw Safari Arusha zijn wandelsafari’s zijn een echte aanrader in dit gebied. Tijdens deze wandelsafari gaat u te voet door het prachtige nationaal park, tijdens deze toch kunt u genieten van de prachtige natuur en de mooie dieren om uw heen.

Een echte aanrader om ook te doen tijdens uw bezoek aan het nationaal park is om een kanotocht te doen over Momella Lake. Tijdens deze tocht kunt u ook alle dieren spotten zonder dat ze gestoord worden. Een aantal dieren die u kunt aantreffen in dit nationaal park zijn o.a. buffels, nijlpaarden, hyena’s, olifanten en veel verschillende vogelsoorten.

Bezoek tijdens de safari ook eens de hoofdstad  Arusha zelf. In deze stad kunt u terecht voor mooie Tanzaniaanse souvenirs zoals de lokale edelsteen; Tanzaniet. Vanuit Arusha kunt u altijd nog doorreizen naar andere mooie gebieden in Tanzania om nog langer te genieten van uw safari.

Comments are closed.