Ook ik heb nu een Muurbeugel aangeschaft bij R-Go-Tools

Onlangs heeft een vriend van mij voor zijn flexplek een muurbeugel aangeschaft. Met groot elan heeft hij uitgebreid verteld hoe hij tot dit besluit is gekomen. Naar de site van R-Go-Tools moest ik gaan. Na een dergelijk bijna dwingend advies heb ik het dan ook snel gedaan. En nu komt het en ik zeg er maar meteen bij: hoort zegt het voort. Wat een subliem advies. Normaal wil hij wel eens te ver doorschieten in zijn enthousiasme, tot soms het verdrevenen toe. Maar in dit geval juist niet. De vergelijking waarom opnieuw het wiel uitvinden doemt direct op bij het bezoeken van de website. Zo zie je maar weer eens dat ieder specifieke kennis heeft op zijn of haar vakgebied en daar moet je niet zelf in gaan rommelen. Dan is de uitkomst altijd van inferieure kwaliteit. Nu inferieur past zeker niet bij R-Go-Tools. Nieuwsgierig zoals ik van huis uit ben, heb ik de website helemaal “door gesnuffeld”. Als je leest wat hun achtergrond en filosofie is, begrijp je dat je niet zo maar bij de eerste de beste terecht bent gekomen. Ooit werd op televisie reclame gemaakt met als slot slogan DOEN. Ook in dit geval wil ik zeggen: doen. Ga snel naar de website van R-Go-Tools en sta net als ik was, verbaasd van het aanbod. Natuurlijk gaat alles online. Dit is toch het verkoopkanaal van tegenwoordig. Gemak dient de mens zeg ik altijd. Allemaal tot in de puntjes goed geregeld bij R-Go-Tools. En op deze wijze heb ik dan uiteraard ook mijn muurbeugel gekocht. Snel en eenvoudig, wat wil je nog meer. Er zit een degelijk scharniermechanisme op, waardoor mijn scherm eenvoudig draaibaar en in hoek instelbaar is. Ik vind het een grote aanwinst in mijn beperkte ruimte. Voor iedereen die dit leest zeg ik nog één keer. Bij R-Go-Tools moet je zijn!

Comments are closed.