Onterecht ontslag gekregen

Kortgeleden ontslagen op uw werk en denkt u dat het onterecht is gebeurd? Dan is het zaak om zo spoedig mogelijk juridische vragen te stellen omtrent uw ontslag, omdat in vele gevallen het ontslag ook onterecht kan zijn. Het is dus zaak om zo spoedig mogelijk actie te ondernemen en naar de website van Juranet te gaan. Deze specialist kan er namelijk voor zorgen dat u binnen 24 uur een antwoord heeft op de door uw gestelde vraag. De vraag zal namelijk na het stellen aan verschillende juristen worden voorgeleidt en deze kunnen vervolgens uw vraag beantwoorden. Het beste antwoord zal vervolgens binnen 24 uur naar u worden toegestuurd.

Tijdens ziekte ontslagen worden

Het kan gebeurd dat u een lange periode thuis heeft gezeten en vervolgens bent ontslagen door uw werknemer. Wanneer u kunt aantonen dat u echt ziek bent geweest en hier helemaal niets aan kon doen, dan staat u vaak in het gelijk wanneer u denkt dat u onterecht bent ontslagen. Het gebeurt namelijk vaker dat werkgevers een werknemer ontslaan, omdat deze te lang thuis heeft gezeten.

Stel uw vragen

Wilt u graag vragen stellen omtrent ontslag tijdens ziekte? Surf dan snel naar de website van Juranet en krijg een antwoord binnen 24 uur!

Comments are closed.