Onroerend Goed kopen in Turkije, Investeren in Vastgoed in Turkije

efd206f7433d3725f54b9de7297484bf

Een Huis, Vakantiehuis, Villa, Appartement, Studio, Penthouse kopen in Turkije. Investeren in Vastgoed in Turkije. Je hoort er tegenwoordig zeer veel over en je wordt op het internet gebombardeerd door websites die onroerend goed aanbieden in Turkije.

Investeren in Turkije is niet zo een gek idee als sommige mensen zouden denken, Turkije heeft een bloeiende, groeiende en stabiele economie, het land heeft een zeer jonge bevolking die allen beginnen meedraaien in het economische systeem van het land en zijn allen op zoek naar een betaalbare moderne woning.

Dit alles maakt dat er in Turkije aan een snel tempo vastgoed wordt gebouwd en er zeer mooie investering opportuniteiten worden aangeboden. Zo zijn er bijvoorbeeld een groot aantal bouwbedrijven die kosteloze financieringen aanbieden, gegarandeerde huuropbrengsten aanbieden of projecten die de mogelijkheid geven je huis, villa, vakantiewoning, appartement, te verhuren als vakantiehuis tijdens de zomerperiode. Dit alles maakt dat er zeer mooie aanbiedingen op de markt verschijnen die zeker een kijkje en het overwegen waard zijn.

Aegean Select Properties is een immo kantoor gevestigd in Kusadasi Turkije en werkt samen met partners aan de hele westkust, wat maakt dat we panden kunnen aanbieden in de ganse West Kust regio van Turkije en zeer kort op de bal kunnen spelen. Ook werken we samen met een Belgische nederlandstalige medewerker die u vanuit Belgie kan bijstaan bij de selectie, aankoop, eventuele verhuur of verkoop van uw huis, villa, vakantiehuis, appartement, studio, penthouse in Turkije. U kan bij ons terecht voor de aankoop en verkoop, verhuur of zelfs huur van onroerend goed aan de gehele westkust van Turkije. We hebben panden in de aanbieding in Alanya, Antalya, Kusadasi, Didim, Bodrum, Istanbul en zelf Cesme en Izmir. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren indien u meer informatie wenst in verband de onroerend goed markt in Turkije, voor alle vragen staan wij graag klaar met een passend antwoord. U kan ons vanuit Belgie of Nederland steeds bereiken op GSM 0032(0)498166460 of per mail op huisonderdezon@telenet.be

Voor meer informatie of onroerend goed in Turkije gelieve te kijken op http://users.telenet.be/ImmoTurkije

Comments are closed.