Onervaren of ervaring?

Getalenteerde HBO’ers en WO’ers hebben na hun afgeronde studie niet altijd gelijk een baan. Vele ondernemers vinden het gevaarlijk om een onervaren, net afgestudeerde jongeren in zijn dienst te nemen. Voor vele ondernemers is er een enorme drempel, en deze moet worden weggehaald volgens Brooklyn Legal. Zij zien juist kansen in die net afgestudeerde studenten, en hopen dat zij samen met werkgevers de drempel kunnen weghalen voor beide partijen.

Ervaring is hedendaags zeer belangrijk

Als net afgestudeerde student ben je er waarschijnlijk al wel achter gekomen. Het is als net afgestudeerde enorm moeilijk om direct een baan te krijgen (dit natuurlijk wel afhankelijk van de sector waarin je wilt werken). Het kan dus wel eens voorkomen dat je na je studie maandenlang thuis zit, omdat er gewoon geen werk voor jou is. Dit is volgens Brooklyn Legal niet de bedoeling, en om deze reden willen zij ook dat deze pas afgestudeerde studenten direct aan een baan komen. Op deze manier kunnen deze mensen zichzelf direct verder ontwikkelen!

Ben jij een pas afgestudeerd jurist, of een juridische medewerker en ben jij op zoek naar een baan? Solliciteer dan direct op één van de juridische vacatures die Brooklyn Legal voor jou op een rijtje hebben gezet!

Comments are closed.