Onderzoek op de werkvloer

Een aantal maanden geleden is mijn vader erachter gekomen dat bij hem in de winkel een enorme fraude werd gepleegd door een aantal werknemers. Mijn vader heeft een telecom bedrijf, en hiervoor laat hij veelvuldig toestellen importeren. Echter bestelden de werknemers vaak een x aantal extra, die zij op de kosten van het bedrijf kosten, om vervolgens buiten werktijd zelf door te verkopen. Echter had mijn vader door dat er iets niet klopte in zijn administratie, en om deze reden heeft hij dan ook een fraude onderzoek gestart.

Onderzoek door echte specialisten

Mijn vader is gaan zoeken naar een recherchebureau dat gespecialiseerd is in bedrijfsdiefstal. Mijn vader had deze snel gevonden in Rebuss, en recherchebureau dat op meerdere gebieden gespecialiseerd is. Mijn vader kreeg dan ook al zeer snel de antwoord op zijn vraag, dat het inderdaad zo was dat de werknemers hem voor de gek hielden. Er was een x aantal bedrag verduisterd, en mijn vader heeft daarom ook gelijk de 3 betrokken werknemers ontslagen.

Heb jij ook het gevoel dat er bij jouw op de werkvloer geld verduisterd wordt, en vertrouw jij jouw werknemers, of jouw werkgever niet helemaal? Start dan een fraude onderzoek met behulp van recherchebureau Rebuss!

Comments are closed.