Ogen laseren

Vele mensen krijgen de kriebels als mensen het hebben over ogen laseren. Er is namelijk, zoals bij elke medische ingreep, een bepaald risico die aan de behandeling kleeft. De kans is bij ogen laseren echter bijna nihil, en ogen laseren is dan ook één van de meest veilige chirurgische behandelingen die je kan kiezen.

Het risico van ogen laseren

Het risico van ogen laseren is bijna verwaarloosbaar. De technologieën zijn de laatste jaren immers nog beter geworden en hiermee deze ingreep ook. Toch durven veel mensen het niet aan. Dat is gek, want de dokter kan u exact uitleggen wat het risico is van de ingreep. Dan pas zullen deze mensen zien dat de ingreep eigenlijk niet heel veel voorstelt en dat de spookverhalen die zij hebben aangehoord, met name betrekking hebben op twintig jaar terug. Vandaag de dag is de ingreep veel minder heftig dan toentertijd. De kennis en de technologie is vandaag de dag immers veel uitgebreider dan circa twintig jaar terug.

Ondanks dat er geen reden is om niet je ogen te laten laseren, durven veel mensen het toch niet aan. Dit komt met name doordat zij niet goed op de hoogte zijn over de ingreep. Het risico is namelijk verwaarloosbaar.

Comments are closed.