Nieuwe website over films

De website is een half jaar jong en groeit gestaag. Veel actueel filmnieuws en recensies vormen het hart van www.indebioscoop.com.

Elke woensdag vind je de actuele bioscoopagenda. Alle nieuwe films zijn overzichtelijk, gedocumenteerd beschreven en voorzien van foto en trailer.

Je kunt een bioscoop zoeken in het meest uitgebreide overzicht van bioscopen en filmhuizen in Nederland. Zoeken gaat op provincie en met een klik ben je op de website van de gezochte bioscoop.

Indebioscoop.com heeft een zich snel uitbreidend team van deskundig vrijwilligers die met veel stand van zaken schrijven over films en alles wat hiermee te maken heeft. Studenten journalistiek kunnen ervaring opdoen in het schrijven van reportages, interviews, achtergrondverhalen, nieuwsberichten en recensies. Met enige regelmaat zijn zij te vinden naast de rode loper van belangrijke filmevenementen.

Mensen die over een vlotte pen en kennis over film beschikken, kunnen zich aanmelden voor het schrijven van recensies. De voorpremieres zijn meestal te zien overdag doordeweeks in Amsterdam. Meld je aan via het e-mailadres op de website staat vermeld.

De website onderscheidt zich verder door overzichten van bekende acteurs, bekende actrices, topfilms, Nederlandse films, top 50 dansfilms, de laatste filmtrailers alsook een overzicht van de belangrijkste filmfestivals.

Elke donderdag vind je de actuele top 10 van meest bezichte films in de Nederlandse bioscoop.

 

 

Comments are closed.