Nieuwe najaarscollectie Marc Cain vanaf eind mei 2015 online

Marc Cain brengt voor het najaar 2015 een nieuwe collectie en sublabel uit. De populaire dameskleding en sportcollectie volgen de trends van aankomende herfst en winter. In de nieuwe collectie wordt daarnaast het nieuwe sublabel Additions opgenomen. De eigen modieuze vrouwencollectie en sportcollectie worden uitgebreid met Marc Cain Additions. Add-ons van bestsellers en belangrijke losse artikelen komen beschikbaar voor de detailhandel. Penninkhof is één van de vijf webshops in Nederland dat het merk mag verkopen en zal ook het nieuwe submerk in het assortiment opnemen.

Het submerk Marc Cain Additions online
Marc Cain Additions is een collectie dat bestaat uit uit speciale thema’s gericht op de laatste mode ontwikkelingen uit de damescollectie. Daarbij zullen populaire basisitems het hele jaar toegankelijk zijn. Het submerk komt tegelijk met de najaarscollectie van 2015 vanaf eind mei van dit jaar uit. Penninkhof biedt Additions dan aan in haar online shop. Dit is één van de weinige shops waar de volledige maatvoering (34 t/m 44) van Marc Cain verkocht wordt. Marc Cain Additions biedt losse artikelen aan die zijn onderworpen aan een consequente opbouw van materiaal en prijs. De collectie is zo samengesteld dat basics en must haves het volledige jaar draagbaar zijn.

Najaarscollectie Marc Cain 2015
Marc Cain is zeer geliefd op de internationale markt. In Nederland wordt het al meer dan 25 jaar met veel succes verkocht. Het is dan ook uitgegroeid tot een bekende naam in de mode-industrie. De najaarscollectie van 2015 zal de kenmerkende eigenschappen bevatten zoals de bijzondere prints en elegante ontwerpen. De kleding wordt gemaakt van degelijke materialen zodat het lang mooi blijft. Ook de Marc Cain sportcollectie voor de modieuze vrouw komt dit najaar met items voor het herfstseizoen. De herfst/winter collectie 2015 is vanaf mei online verkrijgbaar.

Comments are closed.