Naambadges zijn enorm handig

Al jaren ga ik naar de wedstrijden van mijn favoriete voetbalclub. Eerder zat ik gewoon ergens in het stadion, maar tegenwoordig heb ik een abonnement op de business seats. Een heerlijk gevoel is het toch altijd om daar te komen, want je kent iedereen bij zijn of haar naam aangezien je elke week in principe dezelfde mensen ziet. Ook het personeel is gemakkelijk om aan te spreken, want deze lopen allemaal met naambadges rond. Dit is enorm handig, en het voelt allemaal heel erg persoonlijk aan.

Ook bij mijn onderneming tegenwoordig naambadges

Doordat ik de naambadges zo opvallend handig vond, heb ik ook bij mij op de onderneming de badges ingevoerd. Dit omdat het gewoon veel persoonlijker naar de klant werkt, en bovendien weet je in een groot bedrijf nooit van iedereen de naam. Juist door die naambadges in te voeren, kennen ook collega’s elkaar bij zijn of haar naam aanspreken. Bovendien kunnen klanten tijdens de rondleidingen die er door het bedrijf gegeven worden elke werknemer hem bij zijn of haar naam noemen, en die werkt voor de klant natuurlijk ook heel erg prettig.

Bent u ook geïnteresseerd in naambadges of een ander soort badge? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog en bestel direct uw naambadges voor uw bedrijf in grote partijen.

Comments are closed.