Motor rolluik defect

Een van de meest voorkomende problemen met een rolluik is een defecte motor. Een defecte motor zorgt ervoor dat een elektrische rolluik niet goed meer open of dicht gaat, wat vervelende gevolgen kan hebben. Een motor kan kapot gaan door intensief gebruik van een rolluik of een storing. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk overlast hebt van een kapotte rolluik motor, is ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen met een kapot rolluik.

Reparatie van een defecte rolluik motor

Onze vakkundige monteurs staan voor je klaar om een defecte motor te repareren of indien nodig te herstellen. Ze zijn professioneel opgeleid en hebben kennis van alle merken en types rolluiken. Ze gaan allereerst proberen of de defecte motor nog te herstellen is. Indien dit mogelijk is gaan ze de motor herstellen door defecte onderdelen te vervangen. Ze beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor de meeste problemen met een motor direct verholpen kunnen worden. Indien de motor niet meer gerepareerd kan worden, moet er een nieuwe geplaatst worden. Wanneer we de benodigde motor niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra de motor is geleverd, sturen we zo snel mogelijk een monteur naar je toe om deze te plaatsen. Je kan weer snel gebruik maken van je rolluik.

In welke regio is ROMASS actief?

We repareren en onderhouden rolluiken in heel Nederland. Dit dankzij ons uitgebreid netwerk van servicemonteurs. Onze monteurs zijn woonachtig in heel Nederland waardoor we altijd in de buurt zijn om een probleem met je rolluik op te lossen. Of het nu gaat om een rolluik motor die defect is in: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Limburg, Nijmegen, Utrecht of een anders plaats in Nederland. Voor ROMASS is dit geen probleem.

Voordelen van een goed werkende rolluik motor

Wanneer de motor van een rolluik goed is afgesteld levert het een aantal voordelen op. Een goed werkend rolluik zorgt ervoor dat de een huis goed beveiligd is. Inbrekers kunnen minder snel een huis binnen met rolluiken. Daarnaast zorgt een rolluik ook voor het isoleren van uw huis. In de winter kunt u ervoor zorgen dat de warmte binnen blijft en in de zomer zorgt een dichte rolluik ervoor dat de warmte buiten blijft.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS, kunt u een kijkje nemen op onze website. We zijn ook telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 085-782273

Comments are closed.