Mooie kantoorruimte in Hengelo

Bent u nog op zoek naar kantoorruimte in Hengelo waar u terecht kunt voor bijvoorbeeld werkplekken? Hiervoor bent u bij DOCK aan het juiste adres. Bij DOCK kunt u terecht voor kantoorruimte waarbij u alleen betaald voor de tijd die u daadwerkelijk gebruikt. Zo hoeft u geen onnodige kosten te maken, maar profiteert u toch van een mooie werkplek. Deze plekken kunnen ook voor andere zaken worden benut. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook een vergadering houden. 

Voordelen

Een van de grote voordelen is dat het bedrijf ruime openingstijden hanteert. Daarnaast betaald u hier dus alleen voor de tijd dat u aanwezig bent en de ruimte die u hier gebruikt. Ook maakt het bedrijf het u heel makkelijk door middel van een applicatie. De applicatie van het bedrijf kunt u downloaden om te bekijken of er bij u in de omgeving nog een ruimte beschikbaar is. Bovendien kunt u op de locatie gebruik maken van WIFI en tevens heeft u hier ook de beschikking over koffie en thee.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd en zou u graag meer te weten willen komen over de kantoorunits in Hengelo? Klik dan hier. Hier kunt u op uw gemak bekijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust een keer contact op!

 

 

Comments are closed.