Moderne inrichting met minder poespas

De interieurspecialisten van nu zijn het eens met een onderzoek van een beddenzaak in Enkhuizen: wie kiest voor een moderne inrichting, gaat steeds meer terug naar de basis. Een paar goede, robuuste basics hebben geen verfraaiing nodig en hebben voldoende te bieden. Daarmee gaan we met de inrichting van onze huizen meer en meer richting het minimalisme. Kenmerken van deze stijl zijn bijvoorbeeld schuifkasten die open kasten vervangen.

Slaapkamers toe aan verandering
Een specialist die bedden in Hoorn verkoopt ziet in de winkel deze trend ook meer naar voren komen. Mensen kiezen voor een stevig en groot bed en willen daarnaast weinig in de slaapkamer hebben staan. De reden hiervoor is volgens de specialist dat het leven al druk genoeg is. Thuis willen mensen tot rust komen en dat kan beter in een sobere omgeving. Wie in het dagelijks leven al genoeg drukte heeft, kiest dus voor een meer minimalistische inrichting.

Showroom
Onze showroom is geopend van 8.00-16.00 uur en als detaillist bent u van harte welkom op de Isolatorweg 31, 1014 AS  te Amsterdam. Tevens is het mogelijk om hier uw bestelling af te halen.Voor bestellingen via onze webshop leveren wij vanaf maandag tot en met zaterdag bij uw winkel af. Bestellingen die zijn geplaatst voor 2 uur ’s middags heeft u de volgende dag in huis.

Comments are closed.