Mijn liefde in Spanje

Op zoek naar een goed vertaalbureau in Den Haag? Dan zit u bij het vertaalbureau Den Haag, genaamd Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres! Vertaalbureau Tongo kan ervoor zorgen dat u altijd de juist vertalingen krijgt voor uw website en dit krijgt u altijd tegen het meest lage tarief. Zo kunt u bij Vertaalbureau Tongo terecht voor al uw vertalingen die van of naar het Spaans moeten worden vertaalt. Of het hier dus nu gaat om een vertaling Nederlands – Spaans, of dat het gaat om een juiste vertaling van Spaans – Nederlands. Tongo Vertaalbureau weet het altijd voor u te vertalen!

Een liefde in Spanje

Zelf heb ik afgelopen zomer de liefde van mijn leven ontmoet in Spanje en sturen wij elkaar wekelijks mailtjes. Echter is mijn Spaanse taal niet goed en kan zij ook geen Engels. Echter in Spanje hebben wij gewoonweg de taal van de liefde gesproken, maar via de mail gaat dit gewoonweg stukken moeilijker. Om deze reden stuur ik mijn Nederlands geschreven brieven naar Vertaalbureau Tongo, die het vervolgens naar het Spaans vertalen, waarna ik deze Spaanse e-mail naar haar toe kan sturen!

Ook laten vertalen

Wilt u ook teksten naar een vreemde taal laten vertalen? Surf dan naar de website van vertaalbureau Den Haag!

Comments are closed.