metselbedrijf Hengelo Nodig

Niet-aansprakelijkheidsverklaring mestelbedrijf hengelo wij controleren en actualiseren de informatie op onze website voortdurend. Ondanks kan alle zorg de informatie hebben gewijzigd. Elke aansprakelijkheid of garantie voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie kan niet worden toegepast om deze reden. Metselwerk GmbH is niet derden ook voor de inhoud mestelbedrijf hengelo en de presentatie van webpagina’s verantwoordelijk, die een hyperlink naar onze website bevatten of waarnaar wordt verwezen door onze website door middel van hyperlinks.

Auteursrechten en andere mestelbedrijf Hengelo eigendomsrechten inhoud, samenstelling, structuur en presentatie van de vrijmetselarij GmbH-website kunnen worden auteursrechtelijk beschermd of op een andere manier beschermd. De reproductie en verspreiding van informatie en beeld materiaal (gegevens, tekst, afbeelding, afbeeldingen, geluid, video of animatie bestanden) is mestelbedrijf Hengelo verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van metselwerk GmbH. Hetzelfde geldt voor de gedeeltelijke duplicatie en distributie.

Privacybeleid wij uw privacy als een gebruiker van het metselwerk GmbH biedt zeer serieus nemen en zich strikt houden aan de regels van wetten op gegevensbescherming. Het is niet nodig dat u persoonlijk identificeerbare informatie voor het gebruik van onze website bekendmaken. In het kader van het contact formulier op onze website aangeboden, maar we moeten uw naam en eMail adres om contact met u. Zo ver als je deze gegevens en meer middels het contactformulier communiceren, ons toestemming in dit opzicht in hun gebruik. In ieder geval worden de verzamelde gegevens verkocht of doorgegeven aan derden voor andere redenen.

Comments are closed.