Met uw familie in uw Courchevel chalet

Wie denkt dat Courchevel alleen een vakantiebestemming is voor rijke vrijgezellen, die heeft het mis. U kunt er namelijk ook uitstekend terecht met uw hele familie! Courchevel 1850 is helemaal op families ingericht en als u met uw familie in een chalet Courchevel ontdekt, hebt u ook nog eens heerlijk de ruimte, de privacy en de gezelligheid van een chalet waarin u zich met uw familie echt thuis kunt voelen.

Maar wat is er dan nog meer voor de hele familie te beleven in deze regio, overigens het grootste skigebied ter wereld, gelegen in de Franse Alpen? Bijvoorbeeld: de ludieke show de Grijze Wolf op de Indianenpiste, iets wat uw kinderen echt moeten meemaken om het te geloven! Of het leuke hindernissenparcours, waar de kinderen die het skiën al onder de knie hebben hun trucjes kunnen laten zien. En is uw kroost nog maar een beginnend skiër? Dan is de beginnerszone natuurlijk helemaal de juiste keuze. Daar kunnen ze afgeschermd van de ervaren skiërs en spelenderwijs kennismaken met de skisport. ’s Avonds dat alles natuurlijk afgerond met een gezellig drankje in uw eigen gecaterd of privé chalet in Courchevel.

Uiteraard is er nog meer! Iedere woensdagavond kunt u namelijk genieten van Verdons By Night: een rondje skiën op een verlichte piste, tussen zes en acht uur ’s avonds. Een unieke manier om de pistes eens vanuit een ander perspectief te zien. Natuurlijk wordt er tijdens Verdons By Night ook genoten van een hapje en een drankje en kunt u gezellig luisteren naar de muziek, onder het genot van een glühwein of chocolademelk. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u meedoen aan tal van sportieve activiteiten: een gletsjer beklimmen, rijden in een tank, deltavliegen en paragliden. Courchevel is uitermate geschikt voor de avonturier!

Uw chalet Courchevel huren?

Kortom, als dat niet voldoende is om met uw familie vanuit een heerlijk chalet Courchevel en alle evenementen te bezoeken? Bent u wel eens benieuwd wat u kunt huren in de regio of of er nog Courchevel chalets te koop zijn? Klikt u dan eens op de link bovenin dit artikel en wie weet vindt u uw droomchalet in Courchevel er wel tussen! Zo kunnen u en uw familie ieder jaar van dit luxe wintersportoord en alles wat daarbij komt, blijven genieten!

Comments are closed.