Met de kantoorartikelen van EM Kantoorsystemen konden we weer aan de slag!

Wat een gedoe vandaag bij ons op kantoor! We zijn al weken bezig met het voorbereiden van een belangrijke presentatie. Het gaat om een zeer groot project dus er hangt nogal wat van af. Vandaag viel ten eerste de stroom uit. Ineens stond alles stil. Computerschermen werden zwart, alle verlichting viel uit, de printer stopte met printen. Kortom een drama. Aangezien we een pittige deadline hebben, was het noodzaak dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Na ongeveer een half uur floepte de verlichting weer aan en konden we weer aan de slag.

Net na de lunch hadden we afgesproken de belangrijkste agendapunten nog eens goed door te nemen. Hiervoor waren nog een aantal printjes nodig. De printer dacht er anders over. Wat we ook probeerden, printen bleek onmogelijk. Toen mijn collega’s een kop koffie wilden halen, bleek de koffieautomaat leeg en de voorraad koffiebonen op. Tot overmaat van ramp was er in geen velden of wegen een stift voor het whiteboard te bekennen. Dit konden we nu niet gebruiken.

Ik besloot dat we zo snel mogelijk een nieuwe printer nodig hadden en een grote voorraad stiften moesten aanleggen. Al snel kwam ik op de website van emleerdam.nl terecht. Een bedrijf in kantoorartikelen, bureaustoelen en kantoormeubelen. Je kunt er werkelijk alle denkbare kantoorartikelen krijgen, dus ik heb gelijk een online bestelling geplaatst. Omdat het ruim voor 16:30 uur was, kon de bestelling al de volgende dag al afgeleverd worden.

Vanmorgen werden de nieuwe printer, stiften en ook de koffie keurig afgeleverd. Nadat de printer geïnstalleerd was, konden we onze meeting alsnog voortzetten onder het genot van een goede bak koffie. En dat is maar goed ook, want het blijkt dat we nog behoorlijk wat punten moeten fine tunen. Hopelijk kunnen we voor het eind van deze week de laatste puntjes op de welbekende i zetten en deze potentiele klant voor ons winnen!

Comments are closed.