Merk met een eigen verhaal

Ferm Living is een Deens merk dat opgericht is door een Deense ontwerpster. De vrouw is op een grappige manier begonnen met het merk, want zij was namelijk op zoek naar een leuk behang. Echter kon zij geen leuk behang vinden, waardoor zij maar besloot om zelf een leuk behang te ontwerpen voor haar huisje. Dit leidde uiteindelijk in een groot succes, waardoor de Deense ontwerpster dus hedendaags over haar eigen merk beschikt, namelijk dus de Ferm Living!

De verkoop van Ferm Living

Hedendaags verkopen er verschillende webshops het merk Ferm Living in Nederland. Zo is de Ferm Living behang een heel populair product onder de Nederlanders, en wordt deze enorm vaak bestelt. Het grappige hieraan is natuurlijk dat het allemaal met de Ferm Living behang begon, gezien het feit dat de ontwerpster dus begonnen is met het creëren van een eigen soort behang. Echter heeft Ferm Living naast het behang ook nog meer soorten interieur wat zij hedendaags produceren.

Bekijk eens de collectie

Klik voor meer informatie over het Deense merk Ferm Living op de linkjes in dit bovenstaande artikel! Bekijk ook eens de webshop en bekijk eens de collectie aan Ferm Living producten, zoals de Ferm Living behang!

 

Comments are closed.