Mediation Amsterdam voorkomt escalaties

Mediator Amsterdam is een ervaren mediator met als specialisme bemiddelen bij scheidingen. Relatief rustige scheidingen, maar ook regelrechte slachtpartijen waarbij twee (ex-)partners elkaars bloed wel konden drinken. Kortom, scheidingen van allerlei verschillende gradaties. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken in wat voor toestand uw scheiding zich momenteel ook bevindt. Dus of u nou constant de discussie aangaat met uw toekomstige ex-partner, of juist nooit meer communiceert met elkaar, mediator Amsterdam weet raad en brengt het tot een goed einde! In dit artikel licht ik mijn ervaring met deze mediator toe.

Mediation Amsterdam voorkomt escalaties

Mediator Amsterdam heeft dus het talent om scheidingen vredig te laten eindigen ondanks dat ze daarvoor nog rampzalig verliepen. Als voorbeeld had ik gebruikt dat twee partners elkaars bloed wel konden drinken. Om eerlijk te zijn was dat namelijk bij mijn scheiding het geval. Ik zou niet kunnen zeggen dat mijn (inmiddels) ex-man en ik erg volwassen met elkaar omgingen. Niet bepaald het goede voorbeeld voor onze kinderen die nog vrij jong zijn… Het was dan ook echt tijd voor ons om iemand zoals mediator Amsterdam er bij te halen om tussen beiden te komen. Door deze actie is de vrede in onze scheiding langzaam maar zeker weer hersteld en hebben we alles kunnen afronden zoals het hoort!

Mediation Amsterdam inschakelen

Mediation Amsterdam inschakelen voor een goed verloop van de scheiding? Natuurlijk hoeft uw scheiding hiervoor geen ramp te zijn, zelfs als u het er samen alleen af en toe moeilijk mee heeft kunt u mediation goed gebruiken. Het voorkomt immers ook dat situaties escaleren, en voorkomen is altijd beter dan genezen. Hetzelfde geldt met scheidingen. Klik op één van  de links om in contact te komen met mediation Amsterdam en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Waarschijnlijk zult u naderhand net zo dankbaar aan deze mediator zijn als mijn ex-man en ik!

mediator Amsterdam

Comments are closed.