Maskeer jouw fiets opvallend

Speciaal voor de verjaardag van een goede vriend van mij heb ik een fiets gekocht. Mijn beste vriend gaat aankomend jaar studeren in de grote stad, en in de grote stad doe je natuurlijk alles met de auto. Dit omdat het gewoonweg veel te druk is in de stad om overal met de auto heen te gaan. Om deze reden heb ik mijn oude fiets helemaal opgeknapt, en deze helemaal met masking tape bewerkt. Op deze manier zal zijn fiets ook nooit gejat worden, gezien het feit dat zijn fiets enorm opvalt.

Vele dieven in de grote steden

De grote steden in Nederland staat natuurlijk bekend om het feit dat het er erg gezellig. Toch is er ook enorm veel criminaliteit in deze steden, en kun jij je fiets niet zomaar ergens neerzetten. Er zijn gewoon zoveel criminelen die voor een beetje geld een fiets willen jatten, en het is de bedoeling dat jij je fiets zo opvallend mogelijk maskeert. Zo heb ik ook de fiets van mijn beste helemaal bewerkt en opgefleurd met MT masking tape.

Wil ook jij jouw fiets helemaal opfleuren en opvallend maskeren met masking tape? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande artikel voor meer informatie over het kopen van masking tape.

Comments are closed.