Maatwerk Jurist: duidelijk en efficient

Het opstellen van algemene voorwaarden kan best lastig zijn. Niet iedereen heeft de juridische kennis om deze zelf op te stellen en ervoor te zorgen dat de voorwaarden van goede kwaliteit zijn. Want het hebben van duidelijke en heldere algemene voorwaarden is wel belangrijk voor het bedrijf. Gelukkig helpt Maatwerk Jurist bij het opstellen van algemene voorwaarden. En dat tegen een scherpe en vaste prijs!

Wat doet Maatwerk Jurist?

Voor een vast bedrag stellen zij algemene voorwaarden op . U hoeft enkel een aantal gegevens aan ze door te geven. Bijvoorbeeld wat voor bedrijf u heeft, wat uw activiteiten zijn . Hiervoor is een speciale vragenlijst opgesteld. Deze kan u zelf invullen. Ook wordt u gevraagd een aantal voorbeelden van offertes en dergelijke  mee te sturen. Dit wordt allemaal gebruikt bij het opstellen van de algemene voorwaarden.

Behalve algemene voorwaarden opstellen doet de Maatwerk Jurist nog meer. Ze stellen ook juridische voorwaarden, gebruiksvoorwaarden en webshop voorwaarden op. Deze type voorwaardes kunnen elkaar echter wel overlappen. Maar de maatwerk jurist helpt u met al deze voorwaarden vooruit: en dat tegen een scherpe vaste prijs!
Meer weten over algemene voorwaarden opstellen? Bezoek eens de website van de Maatwerk Jurist! Daar kunt u een gratis offerte laten opmaken.

Comments are closed.