Maak je eigen website in een handvol klikken

HTML, PHP, ASP… Klinkt dat je als Chinees in de oren? Geen zorgen, want tegenwoordig hoef je geen computer-nerd te zijn om je eigen website te maken! In een duidelijk stappenplan maakt Combell je wegwijs in de wereld van het web.

Met het SiteBuilder programma van Combell maak je je eigen, gepersonaliseerde website in slechts enkele klikken. En het beste is dat je geen programmatiekennis nodig hebt! Zolang je weet hoe een Word-document werkt, zit je goed. Het pakket loodst je door het hele proces.

1. Kies een voorbeeldsite

Uit meer dan 15 000 voorbeelden kies je een basisontwerp dat overeen komt met de site die je in gedachten hebt. Ga je voor een zakelijke website met veel tekst en info? Of verkies je een kleurrijke platform met foto’s? Aan jou de keus!

2. Kies een fraai ontwerp

Daarna komt het ontwerp van je site aan te pas. Zoek een kant-en-klaar ontwerp uit het brede assortiment aan voorbeelden. Draait je website rond trouwfeesten, wereldreizen of evenementen? Met de SiteBuilder vind je in een mum het gepaste ontwerp!

3. Kies een kleurenpalet

Ook het kleurpalet van je website komt uitgebreid aan bod. Zo kan je een achtergrondkleur selecteren, en het menu, de titels en basistekst de gewenste tint geven. Tip: stem de kleuren af op je logo. Op die manier tover je het basis ontwerp om tot je persoonlijke website!

4. Afwerking

Tot slot voeg je pagina’s toe, en zet je de tekst en foto’s waar je wil. Dat gebeurt op een eenvoudige manier, en het programma houdt de structuur automatisch op orde. Klaar? Bekijk de preview van je website, en eens je helemaal tevreden bent, kan je de site online zetten. Zo simpel is het!

Comments are closed.