Lola Cruz, van sneaker tot sandaal, een sierraad voor je voeten

Maria Jesus Gozalvo erfde van haar vader, niet alleen de passie voor de wereld van de schoenen, maar ook de erfenis van het creëren van een merk die een droom doet uitkomen. Zo is Lola Cruz werd geboren, en de continuïteit van het verhaal van een familie gewijd aan een leven in de Spaanse schoenenindustrie en een liefde voor mode. Bij Lola Cruz houden ze van het creëren van schoenen, ze maken schoenen die de perfecte balans zijn tussen design en de beste materialen die zorgvuldig worden gekozen. Ze willen naar de behoeften en wensen van de moderne vrouw luisteren en deze vervullen, onafhankelijk en met een passie voor mode. Lola Cruz heeft in de afgelopen jaren een succesvolle internationale expansie gehad, waarbij Italië de grootste markt van het merk is, maar de producten kunnen in de beste winkels over de hele wereld worden gevonden.
Maria Jesus Gozalvo, is in 2009 bekroond met de prijs voor vrouwelijke ondernemer door de Kamer van Koophandel van Valencia.

LOLA CRUZ UITEENLOPENDE COLLECTIE
De schoenencollectie van Lola Cruz is zeer uiteenlopend, van prachtige laarzen, enkellaarsjes en pumps voor de wintercollecties tot de meest bijzondere instappers, sandalen en slippers. Zeer elegant zijn ook de nieuwe collectie sneakers die sportiviteit, draagbaarheid en mode bij elkaar brengt. Ook hierbij zijn studs gebruikt om net even wat meer sparkle te geven aan wat een normale schoen had kunnen zijn.
Ook door het gebruik van verschillende kleurcombinaties is er voor iedereen wat te kiezen. Van zachte grijs en bruin tinten tot frisse blauw en rood accenten of de klassieke zwart met metalen toevoegingen.

DE NIEUWE LENTE/ZOMER COLLECTIE 2016
‘Een culturele reis verhoogt de vloeiende indruk van bepaalde beschavingen’

Het resultaat hiervan is een cultureel kruispunt dat word benadrukt in de huidige collectie van Lola Cruz, waar de artistieke en culturele achtergrond van de mensheid fuseert met een aantal gemeenschappelijke hints met Afrika, Mexico, de Amazone of de Middellandse Zee. Langs dit opmerkelijke pad hebben we de verschillende tekenen van identiteit van elke regio gecombineerd met de bedoeling deze over te brengen in de hoofdlijnen van de collectie. Van de mooiste creatie van de graphics en het ontwerpen van dierenprints door het gebruik van materialen zoals hout, leer of juwelen met een etnisch tintje of met vormen en ontwerpen die doen denken aan het klassieke Griekenland.
De chromatische scala van modellen is samengesteld uit natuurlijke elementen met behulp van voornamelijk een palet van zachte aardetinten en intense kleiachtige tonen van de woestijn duinen. Stralende gouden zon kleuren benadrukken de typische kenmerken van Lola Cruz ontwerpen. En tot slot, heldere en levendige kleuren, zoals rood, blauw en groen voltooien de Lola Cruz collectie voor de zomer van 2016.
De belangrijkste stuwkracht is om de magische eigenschappen van Lola Cruz de zomer 2016 collectie te leiden in een vrije en dolende geest en stijl.

LOLA CRUZ ONLINE
Online vind je een aantal Lola Cruz dealers. Een bekende Lola Cruz winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Lola Cruz online De collectie is hier altijd up to date. Het bestellen van Lola Cruz online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.

 

Comments are closed.