Lekkere catering Zutphen op een bruiloft

Afgelopen jaar hebben wij de bruiloft van vrienden meegemaakt in Zutphen, een plaats die ons niet zo bekend was. De locatie was mooi, gezellige gasten en goede muziek en daar hadden wij zeker geen klagen over. Maar hé, het topstuk van de bruiloft waren echt de hapjes, hoor! Koud, warm, vlees, vis, vegetarisch. Er was van alles en alles was even lekker en alles was even smakelijk. Ongelooflijk lekker. Op dat moment wist ik nog niet wie verantwoordelijk was voor deze catering Zutphen, maar dat heb ik een aantal weken later toch even gevraagd. De Heideroos maakte de hapjes en als ik in die omgeving zou wonen, zou ik voortaan zeker gebruik maken van deze cateraar. 

Zeer breed assortiment

Ik zag op de website dat er een zeer breed assortiment is. Hapjes, buffetten, maaltijden, van alles bieden zij aan. Zo lekker!

Menukaart op de website

Wil jij echt ervaren wat goed en lekker eten is? Laat dan jouw feest of jubileum cateren door de HeideroosWil jij meer informatie over alle cateringmogelijkheden die zij aanbieden in de omgeving van Apeldoorn, Eerbeek en Zutphen? Bekijk vandaag nog de website voor de uitgebreide en zeer diverse menukaart waar voor een ieder wat lekkers op te vinden is! 

Comments are closed.