Leer Nee zeggen bij een assertiviteitstraining

Veel mensen hebben er moeite mee: nee zeggen. Tegen een vriendelijke vraag van een collega, een verzoekje van de buurvrouw of een vraag op een verjaardag van een familielid. Misschien zeg je soms nee uit aardigheid, omdat je iemand wil helpen of omdat je bang bent anders buiten de boot te vallen. Het is belangrijk om altijd scherp in het vizier te houden wat je eigen belangen zijn. Want soms is het beter om nee te zeggen. Een assertiviteitscursus helpt je hierbij!

Hoe werkt dat dan, nee zeggen?

Bij een assertiviteitstraining leer je dit. Want nee zeggen is makkelijk gezegd dan gedaan. Vaak hangt het van de situatie af in hoeverre mensen geneigd zijn om ergens nee op te zeggen. Maar ook voor mensen die dicht bij je staan is het belangrijk om het te kunnen doen. Natuurlijk komt assertiviteit terug in nog veel meer aspecten in je leven, en helpt die cursus je op al deze vlakken.

Volg ook de cursus!

Ook benieuwd wat een cursus voor jou kan betekenen? In verschillende oefeningen, rollenspellen en andere zaken wordt je assertiviteit zoveel mogelijk vergroot. Het uiteindelijke doel is natuurlijk een veel prettiger en gelukkiger leven. Voor een cursus bij jou in de buurt bezoek je de website.

Comments are closed.