Laserlassen en RVS plaatbewerking: BOZ Group op ESEF Beurs

De BOZ Group is een specialist in laserlassen en RVS plaatbewerking die ook op de ESEF Beurs zal staan. De beurs vindt in 2016 plaats van 15 maart tot en met 18 maart. Deze beurs is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux. Op het gebied van toeleveren, productontwikkeling, uitbesteding en engineering vindt u hier diverse bedrijven, zoals de BOZ Group. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in laserlassen en RVS plaatbewerking op maat. Het bedrijf beschikt over breed geoutilleerde werkplaatsen. Het machinepark is geautomatiseerd, waardoor het bedrijf ook in de nacht en weekenden kan blijven draaien.

De top in Nederland en Europa op het gebied van RVS plaatbewerking en laserlassen

De BOZ Group behoort in Nederland tot de top 3 en in Europa tot de top 10 op het gebied van laserlassen, RVS plaatbewerking en nog veel meer. Zij maken gebruik van de nieuwste productietechnieken. Hiermee onderscheiden ze zich van hun concurrenten. Als u contact wilt leggen met dit bedrijf, dan is het aan te raden naar de ESEF Beurs te gaan; de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. De BOZ Group toont hier de laatste ontwikkelingen op het gebied van (RVS) plaatbewerking.

Toepassingen voor verschillende industrieën

Kenmerkend voor de BOZ Group is dat hun producten geschikt zijn voor diverse industrieën. Hierbij valt te denken aan de medische, proces- en voedingsmiddelenindustrie. Op het gebied van RVS plaatbewerking en laserlassen zijn zij dan ook een echte specialist.

Lees meer op: https://bozgroup.nl/

Comments are closed.