Laat folders voor je bedrijf drukken bij een online drukker

Wanneer je als bedrijf van plan bent om folders te gaan gebruiken als promotiemateriaal, dan zijn er enkele mogelijkheden om deze te laten drukken. Je kunt natuurlijk zelf je folder drukken, maar je wilt natuurlijk wel dat deze er professioneel uit zullen zien. Tenzij je hier ervaring mee hebt, kun je beter het drukken van je folders over dragen aan een drukkerij. Vroeger zou je de folders laten drukken bij de dichtstbijzijnde drukkerij, maar tegenwoordig kun je ook terecht bij de online drukkerij!

Folders laten drukken bij een online drukkerij

Wanneer je folders laat drukken bij een online drukkerij dan kan  heeft dit zo zijn voordelen ten opzichte van een traditionele drukkerij. Je hoeft bij een online drukkerij geen afspraak te maken of langs te gaan. Alles kan gedaan worden vanuit je luie stoel thuis, of natuurlijk vanaf de bureaustoel op het werk. Wanneer je voor de tijd het gehele ontwerp van de folder hebt gemaakt, dan kun je je ontwerp uploaden via de website en vervolgens alle opties doorgeven. Hierbij moet je denken aan: papiersoort, grootte, kleuren etc. Daarna is het een kwestie van het aantal oplages doorgeven en doorklikken naar de betalingspagina.

Netzodruk online is bijvoorbeeld één van deze online drukkers en hier kun je naast het drukken van folders nog voor tal van andere drukwerken terecht zoals: visitekaartjes, enveloppen maar ook boeken. Netzodruk Online drukwerk is van zeer goede kwaliteit met een scherpe prijs. Verder kunnen ze in zeer korte tijd grote oplages leveren doordat ze het drukwerk in eigen huis hebben.

Comments are closed.