Kunstgras weer in trek dit voorjaar

Nu het voorjaar is en de zomer in aantocht, kiezen veel mensen om nu kunstgras te leggen in hun tuin of op het balkon. Kunstgras behoeft weinig onderhoud en is tegenwoordig niet meer van natuurgras te onderscheiden. Daarbij voelen vele soorten ook zacht aan en gaan jaren mee. Niet alleen particulieren kopen kunstgras maar ook bedrijven en overheden maken veel gebruik van het onderhoudsvriendelijk kunstgras. De Kunstgrasgigant speelt in op de trend en biedt meer dan 20 soorten aan. De resten die overblijven, verkopen zij in de couponhal.

Het is niet van echt te onderscheiden en is onderhoudsvriendelijk: Kunstgras
Veel mensen zien op tegen het voorjaar en de zomer omdat het gras in de tuin dan meer onderhoud nodig heeft. Er moet gemaaid worden, het mos dient verwijderd en eventueel moet er extra gezaaid worden om kale plekken te voorkomen. Voor mensen zonder groene handen is dit geen plezierige bezigheid. Daarnaast heeft niet iedereen hier de tijd voor. De oplossing ligt in het plaatsen van kunstgras. Tegenwoordig zijn er vele soorten en maten verkrijgbaar en kunstgras van de Kunstgrasgigant is bijna niet van echt te onderscheiden. Door gebruik van donkere sprieten in de mat lijkt het net echt in de tuin. Door de onderhoudsvriendelijkheid maken ook steeds meer bedrijven en overheden gebruik van kunstgras.

De bedrijfstuin en het plantsoen
Kunstgras is een duurzaam product. Geen wonder dat steeds meer organisaties kiezen voor dit product. Het oogt het gehele jaar door fris groen en hoeft niet bewaterd te worden tijdens warme zomerdagen. De Kunstgrasgigant ziet een toename in bedrijven en overheden die een keuze maken uit het assortiment kunstgras en de plaatsing uit handen geven. Kunstgras gaat lang mee, daardoor zijn er op lange termijn minder kosten aan verbonden dan nodig is bij een grasveld van natuurlijk gras.

 

Comments are closed.