Kunstgras laten aanleggen

Kunstgras is een bijzonder fenomeen in de tuinbranche, omdat het steeds echter wordt. Het is een oppervlak van synthetische vezels die eruit zien als een echte grasmat. Kunstgras wordt het meest gebruikt in arena’s voor de sportwereld zoals voetbal, rugby of hockey. Oorspronkelijk werden deze sporten uitgevoerd op gewoon gras, maar dit kost erg veel moeite om het te onderhouden. Vooral wanneer de sportvelden zo groot zijn is kunstgras een echte goede oplossing. Tegenwoordig wordt kunstgras ook veel voor commerciële doeleinden gebruikt en wordt het aan particulieren verkocht. De belangrijkste reden dat kunstgras interessant is onder de consument, is dat het een hoop onderhoud in de tuin scheelt. Het gras hoeft niet gemaaid te worden en daarnaast heeft kunstgras geen voeding of aandacht nodig.

Kunstgras laten aanleggen

Wij zijn één van de specialisten op het gebied van kunstgras aanleggen. Op het internet staan een hoop tips over hoe u kunstgras het beste aan kunt leggen, maar u kunt nog beter een specialist inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast hanteren wij concurrerende prijzen ten opzichte van onze collega’s, maar letten wij er wel op dat wij enkel en alleen kunstgras van kwaliteit leveren. Kwaliteit is namelijk erg belangrijk bij het aanschaffen van kunstgras. U kunt ook kiezen voor een goedkope soort kunstgras, maar dan moet u het waarschijnlijk binnen een paar jaar al vervangen. Wij geven een aantal jaren garantie op onze kunstgras matten. Zo weet u zeker, dat wanneer er stukken of sprietjes los komen, deze ook vervangen worden.

Duurzaam kunstgras

Duurzaamheid is bij kunstgras ook erg belangrijk. Wat wij hierboven al noemden, dat kunstgras van goede kwaliteit minder snel vervangen hoeft te worden, draagt bij aan duurzaamheid en een goed milieu. Daarnaast worden de kunstgras matten geproduceerd uit kunststof dat bijvoorbeeld gerecycled is. Met z’n allen gaan we steeds groener denken en willen we bijdragen aan een beter milieu. Onze kunstgras matten kunnen voor ieder oppervlak worden toegepast en voldoet aan de kwaliteitseisen.

Comments are closed.