Kunnen we vrienden zijn? In deze gevallen is het waard

De manier hoe twee mensen uit elkaar wanneer de relatie breekt kan zeer verschillend zijn. Voor sommigen is het beter om nooit meer te zien. Anderen zijn verdeeld in hun zaak en zijn soms zelfs woede rond met u voor maanden en jaren. Anderen dragen hun teleurstelling en verdriet diep in mijn hart, maar zet een goed gezicht op een slecht spel, voor anderen, het is goed om te proberen nieuwe en aparte manieren, zelfs als ze niet positief tegenover – en anderen zullen sluiten en diep verbonden vrienden .Hoe en of het zal mogelijk zijn om vrienden met zijn ex-partner na de relatie hangt af van hoe de relatie in intacte tijden en hoe eerlijk en schoon scheiding voorbij is werd gewoond.

Laten we aannemen dat we gewoon “niet alleen” onze partner als een partner, maar die man is het stelen onze kant de beste vriend, de sidekick om het paard dat hij onze liefde – en seksuele partners, broer / zus, moeder / Vader en over het algemeen is de man die ons geïnspireerd.

Hoeveel mensen die we ontmoeten in het leven, waarmee we ons kunnen voorstellen een diepe, intieme relatie? Hoeveel mensen ontwaken in ons een diep gevoel van liefde en genegenheid? En als het breken van zo’n liefde relatie of liefde verandert van een partnerschap om een ​​vriendelijk – het is logisch dat je niet wilt “de hele mens” te verliezen, maar het verlangen koestert een andere nieuwe vorm van relatie bouwen. De enige vraag is hier of beide partners dit echt wilt, of dat het gewoon te pijnlijk voor een van deze. En of het binnen de relatie tot zeer grote verwondingen is gekomen, kunnen geen vertrouwen en geen veiligheid op een vriendschappelijke basis.
Een vriendschap met de ex-partner mag alleen mogelijk zijn als we ons bewust zijn dat we de liefde partner die het partnerschap liefde is verdwenen, man, hebben verloren, maar staat nog steeds tegen ons is dat we onderschatten we respecteren en we hebben ook nog enthousiast (moet dat niet zo – waarom zou je dan willen zijn vrienden?).

Zelfs als er geen geschil inbreuk, is geen leugen of bedrog verdeelde de relatie, en beide partners zijn nog steeds positief denkend, het is niet zo makkelijk om een ​​relatie te zetten in een vriendschap. En dan “bekeren” het woord maakt duidelijk dat dit niet over iets dat zo gemakkelijk gebeurd of gebeurt, maar het betekent ook werken voor beide partners (Ex). Je moet iets met elkaar gemeen te veranderen – en dit inzicht dat het over iets, wat je nodig hebt beiden iets dat misschien is vermoeiend, waar je iets moet doorstaan ​​en slijtage doen, maar het is de moeite waard om u – dit is waarschijnlijk de belangrijk om te begrijpen en te internaliseren.

Voor meer informatie over je ex terugwinnen bekijk exterugkrijgen.nl

Comments are closed.