KSA Mobilhome huren

Bij KSA Solutions kunt u een mobilhome huren om een fantastische vakantie mee te beleven. U kunt een keuze maken uit drie verschillende mobilhomes van het merk Roller team. KSA verhuurt mobilhomes van Roller omdat het een betrouwbaar merk is die luxueuze, degelijke en goed geïsoleerde wagens ontwikkeld. Huren bij KSA heeft naast de luxe mobilhomes vele voordelen. Onder andere zijn er bijvoorbeeld diverse verzekeringen inbegrepen, is het keukengerei inbegrepen, wordt de mobilhome na elke verhuur hygiënisch behandeld en kan de mobilhome bij u thuis worden afgeleverd en worden opgehaald. In het laagseizoen geeft KSA ook forse aanbiedingen. Zo kunt in het laagseizoen de tweede week huren met 25% korting, de derde week met 50% korting en de vierde week zelfs met 75% korting.

Granduca Garage
De Granduca Garage is één van de modellen waaruit u kunt kiezen. De Granduca garage is een luxe modelhome ingericht met natuurlijke kleuren. Er is nog veel bewegingsruimte aanwezig en er zijn maar liefst zes slaapplaatsen.

T-Line XLM 1
Een andere optie is kiezen voor de T-Line XLM 1. De T-Line is voorzien van een uniek design met onder andere nightblue ledverlichtng. De mobilhome is voorzien van een fietsendrager voor vier fietsen en een grote luifel.

T-Line XLM 2
Tenslotte kunt u kiezen voor de T-Line XLM 2. In de T-Line 2 kunt u koken, eten en slapen op hetzelfde moment, onder andere omdat de mobilhome is voorzien van een liftbed.

Reserveer uw mobilhome via http://www.ksa-solutions.be/ksa-motorhomes.
U kunt bij KSA ook terecht voor aankoop en huren van aanhangwagens: http://www.ksa-solutions.be/ksa-aanhangwagens.

Comments are closed.