Koop Onroerend Goed in Turkije met een Renteloze Financiering op 5 jaar!

0000137764-INT Logoikke

Als een van de marktleiders voor onroerend goed aan de westkust van Turkije, helpen we onze klanten bij het vinden van hun perfecte woning, of het gaat over een rendabele investering of een vakantiehuis of de Villa van uw dromen, wij zijn de experts!

Met een breed scala van de panden langs de Egeïsche en Mediterrane kusten, de riviëra en in de stad Istanbul Kusadasi, Bodrum, Didm, Cesme, Izmir enz. Investeer in Turkije heeft voor ieder wat wils!

Door onze jarenlange ervaring en expertise in het veld, kunnen we onze klanten helpen met het zorgvuldig selecteren van een portfolio aan onroerend goed, zijn we  in staat om een objectief advies te geven gebaseerd op onze kennis van het gebied,  de ontwikkelingen en de markt in het algemeen, om zo elk een van onze klanten te helpen bij het maken van een  weloverwogen, veilige en productieve keuze.

Wij bieden vastgoed aan in héél West-Turkije. Wij hebben de grootste selectie aan onroerend goed in Turkije en kunnen uitstekende vastgoedbeleggingen aanbieden met een gegarandeerd rendement op uw investering en volledig renteloze financiering tot 60% van de aankoopprijs.

Deze voorwaarden zijn speciaal voor onze groep onderhandeld, wij zijn de enige spelers op de markt die kosteloze financieringen kunnen aanbieden voor de aankoop van Turks vastgoed.  Kredieten aan 0% rente voor een periode van 5 jaar tot 60% van de aankoopprijs, ongezien in de sector!

Huizen, Villa’s, Appartementen, Studio’s, Penthouse’s in Alanya, Antalya, Didim, Bodrum, Cesme, Izmir, Istanbul, Kusadasi enz.

Neem een kijkje op een van onze websites voor ons best verkopende vastgoed op dit ogenblik. Investeringen met een gegarandeerd rendement van 5 tot 8% op uw investering bedrag en financieringen aan 0% rente voor een periode van 5 jaar!

http://www.investinturkey.co/nl/top-selling-projects/

Comments are closed.