Koffie en thee, of koffie of thee?

Wanneer je doet aan koffie online kopen of thee online kopen, dan krijg je wel eens iets wat je niet besteld hebt. Dat had ik laatst ook een keer, ik dacht dat ik heerlijke slaap lekker thee had besteld. Ik slaap namelijk nogal lastig, en het is ook leuk vermaak voor de katten, die dol zijn op de verpakkingen van die theezakjes door de geur die eraan zit. Maar toen ik in blije verwachting mijn pakketje open maakte bleken er allerlei soorten vruchten thee in te zitten. Niet wat ik verwachtte, maar met een telefoontje naar het bedrijf gelukkig snel opgelost. Ze hadden een bestelling verwisseld, mocht deze thee houden voor het ongemak en kreeg alsnog mijn slaap lekker thee zoals ik deze besteld had. Nou, mooie service en super geregeld dacht ik zo.

Toen ik 2 dagen later mijn pakket open maakte, bleek er echter 3 soorten koffie in te zitten. Dat je thee verwisseld kan ik nog inkomen, maar koffie verwisselen met slaap lekker thee? Dat is dan wel weer het andere uiterste. Wederom gebeld met het bedrijf, en heb wel 100 keer excuses gehoord. Wederom mocht ik het verkeerd bezorgde product houden, en nu kwam echt mijn thee. Ze gingen er zelfs spoed van maken zodat ik het morgen al binnen zou hebben. Gelukkig heb ik de dag erna inderdaad wel de goede thee ontvangen, maar nu zat ik met een overschot aan fruit thee en koffie. Gelukkig heb ik daar vrienden blij mee kunnen maken.

Comments are closed.