Klusbedrijf R. Smit uit Groningen voor al uw klussen

Heeft u een klus in of rondom uw woning in Groningen en wilt u dit laten uitvoeren door een ervaren klusbedrijf? Dan zit u bij klusbedrijf R. Smit uit Groningen helemaal goed. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan en laat u overtuigen.

Geen klus is ons te groot of te klein

Of het nu gaat om klein schilderwerk of het leggen van een complete laminaatvloer, klusbedrijf R. Smit voert de klus graag voor u uit. Het is vaak zo dat kleine klusjes uitgesteld worden. Een aannemer is te duur en zelf heeft u er geen tijd voor. Juist dan is het handig om een klusbedrijf uit Groningen in te schakelen zodat uw klusjes in één dag allemaal afgerond worden. Klusbedrijf R. Smit kan u helpen bij o.a. de volgende klussen:

– Systeemplafonds
– Klein schilderwerk
– Lampen ophangen
– Hang en sluitwerk
– Steigerhouten meubels op maat
– Buitenverlichting monteren
– Etc.

Hierboven staat slechts een kleine greep uit de dienstverlening van ons klusbedrijf. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag door naar onze dienstenpagina op onze website. Staat uw klus er niet tussen en bent u toch benieuwd of wij de klus voor u kunnen uitvoeren? Neem dan gerust even contact met ons op.

Voor zowel particulier als zakelijk

Klusbedrijf R. Smit kunt u inschakelen voor zowel particuliere als zakelijke klussen. Is uw kantoor klaar voor een schilderbeurt of dienen de muren van stucwerk voorzien te worden? U kunt dan met een gerust hart vertrouwen op uw klusbedrijf uit Groningen. Het uurtarief is slechts € 30,- per uur en binnen Groningen hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Comments are closed.