Kleine moeite, groots effect

Koop sexy lingerie en boost je seksleven

Veel stellen willen hun seksleven weer nieuw leven in blazen. Na een aantal jaren samen wordt de lust en aantrekkingskracht toch vaak minder. Niks om je zorgen om te maken.Het is zelfs chemisch bepaald datde belangstelling voor een vrouw minder zou worden nadat een man 5 keer seks met haar heeft gehad. Klinkt heftiger dan het is. Want als een man hierna nog blijft dan wil hij meer dan alleen seks.  Wat ik maar aan wil geven is dat de hersenen van een man ingesteld zijn op afwisseling. Blijf verrassen dus!

Aangezien mannen visueel ingesteld zijn is lingerie dus een belangrijk onderdeel bij het verleiden. Een onderzoek, gedaan in Amerika, laat zien dat vrouwen die in plaats van steeds dezelfde lingerie setjes dragen, verschillende soorten lingerie setjes dragen over het algemeen trouwere echtgenoten hebben.

Dus waarom niet wat meer moeite steken in je man verrassen met sexy, erotische lingerie. Een kleine moeite met veel effect. Het zal zeker opgemerkt en gewaardeerd worden! Onderschat het effect niet, dames. Ook als je terughoudend bent in het gebruik van sextoys voor je seksleven is de drempel om met erotische lingerie je man te verrassen laag. Misschien wel een eerste stap om sekstoys zoals een vibrator, dildo of bondage toe te laten.

Maar begin dus eerst eens met sexy/erotische lingerie. Zoals gezegd doet dat vaak wonderen. Je voelt jezelf sexy en het windt je man op. Jullie komen allebei dus in de stemming, wat vaak leidt tot een spetterende vrijpartij.

On-line is er veel keuze van erotische/sexy lingerie. Van strings en bh’s tot fetishfantasy lingerie, kijk ook eens naar de originele en sexy monokini. Je man zal zijn ogen uitkijken! Of laat je zien als een ware diva met een elegante lange jurk van doorzichtige fijne stof, met een mooie kanten V-string eronder en een kanten band rond de borsten. Supersexy!

Als je op zoek bent naar één van de aanbieders met het grootste assortiment sexy en erotische lingerie, met de beste prijzen dan raad ik No-Ice aan. Discreet binnen een dag bezorgd zodat je snel aan de slag kan. Dus bestel je sexy lingerie snel en verras je partner!  Lees binnenkort meer over de vele vibrators die een boost aan je sexleven kunnen geven.

Comments are closed.