Kies voor vrijheid, kies voor een mobilhome

Mobiel
Je wilt wel op vakantie, maar dan liefst een rondreis maken en dan niet per bus. Je wilt ook niet vooraf overal hotels of B&B’s moeten boeken. Je wilt zo vrij mogelijk, iedere dag, kunnen beslissen wat de volgende stap zal zijn. Dat klinkt aanlokkelijk, want dat is de ultieme vrijheid. De vraag is hoe je dit in het vat giet? Vaak is de vraag moeilijker dan het antwoord. Je huurt een motorhome en je hebt die gewenste vrijheid. Om te gaan en staan waar je dat wilt.

Vakantie
De moderne mens is gewend geraakt aan allerlei gemakken. Die wil je eigenlijk ook op vakantie niet missen. Het gemak van transport biedt vrijheid. Het gemak van een keuken zorgt voor eten zonder gras en zonder ongedierte. Het gemak van een goed bed, dus geen luchtbed, zorgt voor een heerlijke nachtrust. Het klinkt bijna als een sprookje. Maak dat sprookje waar en huur een motorhome. Die biedt al die gemakken en nog veel meer.

Anders
Je bent al met de tent op vakantie geweest? Je hebt wel eens een busreis geboekt? Je bent al met het vliegtuig op vakantie geweest? Je hebt al eens eens huis of appartement geboekt? Is er dan nog iets nieuws onder de zon? Natuurlijk, er is altijd wel iets anders te vinden. Maak dit jaar eens een sprong in het, zeer comfortabele, diepe en huur een motorhome, voor een ontspannen vakantie. Wedden dat dit een blijvertje zal worden?

Motorhome
Met een motorhome op vakantie? Dat kan ik niet, want ik heb geen groot rijbewijs. Dat hoeft u ook niet te hebben. Veel motorhomes mag u besturen met uw gewoon rijbewijs. Dus, daar hoeft u geen zorgen te hebben. Misschien is het even wennen, zo’n grote auto. Maar daar is altijd een mouw aan aan te passen. Neem de tijd en oefen vooraf aan de vakantie even een dagje. U zult zien dat u er snel aan bent gewend, zodat u op vakantie geen enkel probleem zult hebben.

Kinderen
Met kinderen op vakantie gaan is anders dan als volwassenen alleen. Dat is algemeen bekend. De vraag is, ieder jaar weer, hoe de vakantie gestalte te geven, zodat het voor de kinderen leuk wordt en daardoor ook voor pa en ma. De reis van en naar de vakantiebestemming is voor de kids vaak een beproeving. Al die uren in de auto, ze vervelen zich rot, het is warm en door dit alles is de sfeer in de auto vaak om te snijden. Zoek eens een andere benadering. Huur een motorhome. Daarin hebben de kinderen veel meer plek. Ze kunnen de tafel gebruiken om te tekenen. Er is een wc aan boord, een koelkast, een kraan. Onstpanning alom.

Bron: http://www.mobilhomeswesterlo.eu/1/post/2014/03/mijn-mobilhome-mijn-leven.html

Comments are closed.