Kies voor mooi parket Utrecht

Bij het kiezen voor een nieuwe parketvloer, denkt u in uw achterhoofd waarschijnlijk aan de risico’s als deze niet goed wordt gelegd: krassen, deuken en veel ergernissen. Voor het leggen van een parket zijn ervaring, vakmanschap en kwalitatieve materialen van belang. Maerssens Vloerenhuys helpt u graag met het het zoeken naar en het -laten- leggen van kwalitatief hoogstaand parket Utrecht en omgeving.

Maerssens Vloerenhuys

Bij Maerssens Vloerenhuys werken alleen liefhebbers van houten vloeren die graag bij thuis of op kantoor langs komen om met u te praten over uw huidige vloer of de vloer die u graag zou willen zien. Hierdoor krijgt u altijd een vloer waar u echt plezier van zult beleven en waarmee u indruk op een ieder maakt. Het schuren, lakken en renoveren van een houten vloer vereist energie, kennis en een ervaren professional die weet wat hij wel en niet kan doen om je vloer -weer- prachtig te maken. Hoe meer aandacht een parket krijgt als het gaat om onderhoud, hoe langer u van de vloer kunt genieten. Naast het aanleggen zorgt Maerssens Vloerenhuys er ook voor dat het onderhouden van uw parket door een vakman gedaan kan worden.

Neem snel contact op!

Wil u ook graag een parket in Utrecht of omgeving, besteld bij en gelegd door echte professionals van Maerssens Vloerenhuys? Bekijk vandaag nog de website voor alle mogelijkheden en zie daar ook alle contactinformatie om zelf contact op te nemen en zo al uw vragen en opmerkingen te kunnen stellen.

Comments are closed.