Kies voor een e-sigaret

Natuurlijk zijn de schadelijke effecten van roken bij u bekend, maar dat betekent nog niet dat u er zo makkelijk van af komt. Roken is een grote verslaving en daar komt een mens zo makkelijk nog niet van af. Maar dat betekent niet dat u uw verslaving iets kan verlichten, door bijvoorbeeld te kiezen voor een gezonder effect wat toch uw behoefte aan een sigaret vervuld: een elektronische sigaret.

Een gezonder alternatief voor de standaard sigaret

Een e-sigaret roken is niet persé gezond, maar een gezonder alternatief op de standaard sigaret is het zeker wel! Door het roken van een e-sigaret krijgt u wel de nodige nicotine binnen, die uw behoefte aan een sigaret (tijdelijk) vermindert. Maar u krijgt minder andere schadelijke stoffen binnen zoals teer. Dat is dus een beter alternatief voor de gezondheid. Daarnaast is de e-sigaret te verkrijgen in diverse smaken waardoor u afwisselend kan roken.

Wat wel even wennen is, is dat u de sigaret niet ‘oprookt’  zoals u gewend bent bij de standaard sigaret. U moet zelf de sigaret wegleggen en pakken zodra u hier behoefte aan heeft. Na een aantal trekjes moet een e-sigaret dus voldoende zijn.

Bent u benieuwd? U kunt een E sigaret gemakkelijk online kopen via diverse webshops.

Comments are closed.