Kickboksen voor vrouwen in Utrecht helemaal in

Waarom kickboksen in Utrecht bij The Colosseum? The Collosseum beschikt over 400 m² trainingsruimte. Dit is erg veel en als klant heb je genoeg ruimte om jou ding te kunnen doen. Deze 400 vierkante meter is voorzien van een vloer met matten. Ook bezitten ze over een paar bokszakken, een boksring, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen. Met deze attributen bezitten ze over veel variatie die ze kunnen toepassen op hun klanten. The Collosseum beschikt over erg professionele trainers die gespecialiseerd zijn in het kickboksen in UtrechtBij The Colosseum in Utrecht is de eerste les gratis.

Kickboksen voor Dames

Laura is een meisje van 17 jaar en sport en vecht bij The Colosseum in Utrecht. Ze heeft het super naar der zin daar en komt elke keer met een goed humeur weer richting huis. Laura sport daar ongeveer 3x per week, waaronder 1x krachttraining. Ze heeft erg veel talent en wordt erg goed begeleid bij de deze kickboksschool.

Het kickboksen voor dames is erg populair geworden de laatste jaren. The Colosseum merkt dat ze steeds meer vrouwlijke aanmeldingen krijgen. Laura studeert aan de hogeschool in Utrecht. Ze kan hierdoor gemakkelijk met het openbaar vervoer richting de sportschool en komt zo gemakkelijk en snel van huis naar school en naar de sportschool.

Comments are closed.