Kantoormeubelen voor mijn eigen bedrijf aangeschaft bij EM Kantoorsystemen

Onlangs is mijn grote droom in vervulling gegaan. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij een groot notariskantoor in Amsterdam, heb ik de stap gezet mijn eigen kantoor te beginnen. Samen met mijn partner heb ik een mooie ruimte aan de gracht gehuurd. Het is een sfeervol pandje met hoge plafonds met prachtige elementen. Er is zelfs nog een originele marmeren schouw aanwezig. Mijn partner en ik wisten direct dat dit was wat we zochten. De volgende stap was het inrichten van de ruimte. We zijn bij diverse leveranciers van kantoormeubelen geweest. Toen een kennis mij attendeerde op EM kantoorsystemen in Leerdam, hebben we eerst de uitgebreide website bekeken. Het aanbod is er zeer groot. We waren er direct enthousiast over. Je kunt er eenvoudig online bestellingen doen, maar wij wilden liever langsgaan in de showroom.

We werden zeer goed geholpen door een vriendelijke verkoper. Hij heeft ons zeer uitvoerig geadviseerd. Door de combinatie van het mooie assortiment en de prettige, ontspannen sfeer, hebben we besloten hier onze kantoormeubelen aan te schaffen. We hebben twee strakke bureaus uitgezocht en twee uiterst comfortabele bureaustoelen. De stoelen zijn helemaal ergonomisch verantwoord waardoor we rugklachten e.d. voorkomen. Daarnaast zien ze er ook nog eens goed uit. Ook hebben we trendy ontvangststoelen uitgekozen in een knalrode stof en roldeurkasten die goed bij het geheel passen. Alles kon gelukkig in één keer worden afgeleverd.

Eind vorige week werd het kantoormeubilair bezorgd. We zijn het hele weekend druk geweest met het inrichten en het aansluiten van de computers, de verlichting en andere apparaten. Maar het is gelukt alles op tijd af te krijgen! De grote kroonluchter maakt het helemaal af. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat! Vanaf maandag beginnen we aan onze echte eerste werkdag. Laat de cliënten maar komen, wij zijn er klaar voor!

Comments are closed.