Kantoormeubelen van EM Kantoorsystemen geven nieuwe uitstraling aan ons bedrijf

Begin dit jaar is dan eindelijk besloten dat ons kantoor een nieuwe huisstijl zou krijgen. De ’’look en feel’’ moesten hoognodig worden aangepast aan deze tijd. Het bedrijf waar ik werk bestaat inmiddels al 90 jaar en het leek wel alsof er sinds die tijd niets meer gedaan was aan de uitstraling van het kantoor. De logokleuren blauw en groen zijn wel gebleven, maar verder heeft het hele kantoor een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Het schilderwerk is vorige week afgerond en ook is er een nieuwe ontvangst balie geplaatst. Het donkere en verouderde model heeft plaatsgemaakt voor een eigentijdse halfronde balie en ook de ontvangst zitjes zijn vernieuwd. Wat een verschil!

De kantoormeubelen en receptie balie zijn allemaal besteld bij EM kantoorsystemen. Dit is een grote zaak in Leerdam met tevens een showroom in Utrecht. Eeuwig zonde dat de directie hier niet eerder is gaan kijken. Wat een mooie spullen hebben ze daar. Door de nieuwe bureaustoelen en kantoorartikelen heeft ons hele kantoor een moderne uitstraling gekregen. Alles is licht en fris. En dat is niet alleen voor ons als werknemers prettig, ook de klanten die we op kantoor ontvangen zijn erg te spreken over de nieuwe kantoormeubelen en de moderne uitstraling. Het lijkt wel of we sinds de metamorfose zelfs een stijgende lijn in de omzet zien. We hebben niet het eerder zo ontzettend druk gehad!

Ik wil daarom iedereen attenderen op deze leverancier van kantoorartikelen, kantoormachines, kantoorergonomie en kantoormeubilair. Je kunt langsgaan in de vestiging in Leerdam of Utrecht en online kun je de uitgebreide web shop bekijken. Je kunt er gemakkelijk online bestellingen plaatsen en wanneer je dit voor 16:30 uur doet, heb je je aankoop de volgende dag al in huis. EM Kantoorsystemen is dus zeker een bezoek waard wanneer je overweegt nieuw kantoormeubilair aan te schaffen!

Comments are closed.