Kantoorartikelen alleen nog bestellen bij EM Kantoorsystemen

Hebben jullie ook wel eens te maken met het aanschaffen van nieuwe kantoorartikelen? Zo ja, dan kennen jullie het probleem. Ordners worden bij bedrijf X besteld, schrijfartikelen bij bedrijf Y en ga zo maar door. Diverse leveranciers met diverse, naar eigen zeggen, aantrekkelijke offertes. Daarbij wordt heel vaak vergeten dat alleen hieraan al te veel onnodige tijd wordt besteed. Dit moest anders. Ik wilde van al die verschillende leveranciers af. Door vrienden werd ik gewezen op het bedrijf EM Kantoorsystemen in Leerdam. Zij deden al jaren naar volle tevredenheid zaken met dit bedrijf. Er werd door mijn vrienden gezegd dat dit bedrijf de oplossing was en dat ik hiermee direct van al mijn gezoek naar kantoorbenodigdheden af zou zijn. Ik wil daarom mijn ervaring die ik heb opgedaan met jullie delen. Ik ben direct via het internet naar de site van EMLeerdam.nl gegaan. Wat een uitgebreid aanbod. De site van EM Kantoorsystemen alleen al is een bezoek waard. Echt alle denkbare soorten kantoorartikelen en kantoormeubelen zijn er volop aanwezig. En bestellen kan ook erg makkelijk via de web shop. Een kritisch mens als ik gaat echter eerst zelf eens kijken bij het bedrijf. EM kantoorsystemen heeft in Leerdam een mooie grote showroom. Ik ben er de volgende dag gelijk naar toe gereden. Ik werd door de verkoper uitvoerig en vakkundig geïnformeerd over wat EM kantoorsystemen allemaal voor mijn bedrijf kan betekenen. Zeker voor mijn doen ben ik er erg lang gebleven. En dit was en is beslist geen verspilde tijd. Ik was meteen verkocht. Alles, maar dan ook alles, kunnen ze leveren. Vaak is de levertijd, niet geheel onbelangrijk, maar slechts één dag. Alle ingrediënten om voor mij de knoop door te hakken. Vanaf vandaag wordt er nog slechts bij één leverancier besteld. En dat bedrijf is… EM Kantoorsystemen in Leerdam!

Lees Meer:-  http://bureaustoelen.wordpress.com/2013/05/06/kantoorartikelen-alleen-nog-bestellen-bij-em-kantoorsystemen/

Comments are closed.